top of page
engel zwolle.jfif
image.png

Uw Koninkrijk kome...
Bid je mee in Zwolle? 

Uw Koninkrijk kome

Bid voor vijf mensen in jouw omgeving. Op initiatief van de Anglicaanse Kerk worden christenen sinds 2016 wereldwijd opgeroepen om tussen Hemelvaart en Pinksteren te bidden om de komst van het Koninkrijk. In de bijbel lezen we dat de eerste christenen na Hemelvaart in gebed bij elkaar waren. Handelingen 1:14 Eensgezind wijdden ze zich aan het gebed, samen met de vrouwen en met Maria, de moeder van Jezus, en met zijn broers.

 

Van 10 mei (dag na Hemelvaart) tot en met 19 mei (Pinksteren) zijn er verschillende gebedsinitiatieven in Zwolle. Bid je mee? Van harte welkom!

Opstandingskerk Zwolle:

- Gebedswandeling op vrijdagavond 10 mei, om 19:00 uur vertrek vanuit

de Opstandingskerk

- Dagelijks (van zaterdag 11 mei t/m zaterdag 18 mei - niet op zondag 12 mei) een

gebedsuur om 19:00 uur aan de Esdoornstraat 25

Meer weten? 

Neem contact op met Kely Warner, kelykuiper@hotmail.com of

Pieter Messelink, 06 28171690, pietermesselink@gmail.com

Vrije Evangelisatie Zwolle:

Meer informatie over de activiteiten tussen Hemelvaart en Pinksteren van de VEZ vind je hier

We zien je graag! Van harte welkom.

Lees hieronder meer over bidden en Uw Koninkrijk kome!

image.png

Waarom bidden?

Het mooiste dat je voor iemand in jouw omgeving kunt doen is voor die persoon bidden. En als we bidden, doen we dat met het oog op het Koninkrijk van God, dat mensen Jezus leren kennen. Een uitgelezen kans daarvoor is de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren. De periode waarin de discipelen vol verwachting uitkeken naar de komst van Gods Koninkrijk vanuit de hemel, met de komst van de heilige Geest. Juist in deze tijd kijken we omhoog naar Jezus als onze voorbidder in de hemel, en zien we uit naar het werk van de heilige Geest die ons leven vernieuwt. We dagen je uit om tien dagen te bidden, net als de discipelen dat deden in Jeruzalem, om de komst van de Geest én om geloof voor hen van wie wij houden. Voorbede doen voor mensen in je omgeving is het mooiste dat je voor ze kunt doen. 

Meer weten over Uw Koninkrijk kome? 

Op de website van de IZB lees je meer over Uw Koninkrijk komen. Je kunt er ook materialen bestellen. Neem een kijkje op: www.izb.nl/uw-koninkrijk-kome  

bottom of page